Άνετη επανεκλογή για τον Κώστα Τζαβάρα- Σταθερή αξία για την Ηλεία και τη Ν.Δ.

Δημοσιεύτηκε: 08/07/2019 - 14:54

Την άνετη επανεκλογή του στη Βουλή με 11.545 ψήφους, πέτυχε ο πρώην Υπουργός Κώστας Τζαβάρας, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί την σταθερή αξία για τον λαό της Ηλείας, αφού στο πρόσωπο του  βλέπουν εκείνον τον πολιτικό που μπορούν να εμπιστεύονται  για την επίλυση σοβαρών προβλημάτων που κυριαρχούν τα τελευταία χρόνια στο Νομό.

Τον  βουλευτή Ηλείας ψήφισαν και πάλι χιλιάδες πολίτες, οι οποίοι  προσδοκούν ακράδαντα ότι η διακυβέρνηση του τόπου από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Ν.Δ.,  θα κάνει πράξη τα όσα ανέφερε τεκμηριωμένα, ρεαλιστικά και με πλήρη γνώση ο κ. Τζαβάρας κατά την προκελογική περίοδο.

Με την καθημερινή επαφή που είχε με τον χειμαζόμενο λαό της Ηλείας, ο πρ. Υπουργός προέταξε και πάλι τα μείζονα προβλήματα της απηνούς καθημερινότητας των πολιτών, στο τραπέζι της διαβούλευσης.

Ο κ. Τζαβάρας είναι καταγεγραμμένος στη συνείδηση των Ηλείων, ως ο βουλευτής που χρησιμοποίησε πάντα τη πολιτική του φαρέτρα ως μέσο επίλυσης προβλημάτων και όχι άσκοπης και ανέξοδης κριτικής κατά των πολιτικών του αντιπάλων, που μόνο κίνητρο θα είχε την στείρα εντυπωσιοθηρία.

Είναι ο πολιτικός, που από του βήματος της Βουλής δεν αναλώθηκε σε ανούσιες σκιαμαχίες και ανερμάτιστους καυγάδες, αλλά κατά τα τελευταία 4 χρόνια ανέδειξε μέσα από 255 Ερωτήσεις Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, την υποβάθμιση και απαξίωση των υποδομών της Ηλείας, την εγκατάλειψη της υγείας των πολιτών, τα προβλήματα των αγροτών, τις καταστροφές από ακραία καιρικά και φυσικά φαινόμενα που έπληξαν την Ηλεία.

 

Ακόμα και οι πολιτικοί του αντίπαλοι αναγνωρίζουν την μαχητικότητα, τον εμπεριστατωμένο πολιτικό του λόγο και τις έμπλεες επιχειρημάτων κοινοβουλευτικές του παρεμβάσεις, που εξέθεσαν στα μάτια του κόσμου την αβελτηρία, την αδράνεια και την ανακολουθία της Κυβέρνησης, σε μια σειρά μείζονος σημασίας ζητημάτων, όπως η κύρωση των δασικών χαρτών, η απόλυτη απουσία έργων πολιτισμού σε Αρχαία Ολυμπία, Επικούριο Απόλλωνα, Χλεμούτσι και Ήλιδα, τα προβλήματα στις κτηριακές υποδομές και στη στελέχωση των σχολείων στην Ηλεία, η υπερφορολόγηση των πολιτών και οι καταχρηστικές  πολιτικές των τραπεζών στο θέμα των κόκκινων δανείων.

Κάτι που είναι βέβαιο, ότι ο Κώστας Τζαβάρας θα συνεχίσει να κάνει και τα επόμενα τέσσερα χρόνια, κατά τη διάρκεια της νέας Κοινοβουλευτικής του θητείας.