Δικαίωση για το ILIA VOICE: Είχε προβλέψει την πρωτιά της Διονυσίας Αυγερινοπούλου στην Ηλεία!

Δημοσιεύτηκε: 08/07/2019 - 14:27

Πανηγυρική επιβεβαίωση για το ILIA VOICE συνιστά η πρωτιά της Διονυσίας Αυγερινοπούλου στο νομό Ηλείας, με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Το ILIA VOICE με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά του και με πηχιαίους τίλτους είχε προαναγγείλει την πρωτιά της κας Αυγερινοπούλου!

Το χθεσινό αποτέλεσμα, δικαίωσε τις πληροφορίες και τα δημοσκοπικά στοιχεία που είχε στη διάθεσή του το ILIA VOICE του Ομίλου ΜΜΕ "Sidragon" , ιδιοκτησίας του επιχειρηματία Θοδωρή Θεοδωρόπουλου

Τότε ανάμεσα στα άλλα, το δημοσίευμα σημείωνε:

 

"Με πολιτικό λόγο που βρίθει από περιεχόμενο και δυναμικές  παρεμβάσεις έμπλεες επιχειρημάτων και ουσίας, η υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ. στην Ηλεία Διονυσία Αυγερινοπούλου, προβάλλει πλέον ως το βαρύ χαρτί του κόμματος στο νομό.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι πλέον οι πολίτες της Ηλείας κατακλύζουν τα πολιτικά της γραφεία, διαβλέποντας στο πρόσωπό της την τηλαυγή εκείνη πολιτικό που διαθέτει τα εχέγγυα για την άξια εκπροσώπηση του νομού, μακριά από τις παλαιοκομματικές πρακτικές που έχουν κουράσει την κοινωνία και έχουν τελικά απαξιώσει το λειτούργημα του πολιτικού.

Θα μπορούσε κάποιος να σταθεί στην ευειδή παρουσία της Διονυσίας Αυγερινοπούλου και την φυσιογνωμική γυναικεία υπεροχή της. Πράγματι, κανένας  δεν παραγνωρίζει το γεγονός, ότι μία μεγάλη μερίδα ψηφοφόρων ψηφίζει με βάση τα εξωτερικά χαρακτηριστικά ενός υποψηφίου, το συμπαθές πρόσωπό του, το εναργές χαμόγελό του, ενίοτε και με τον κλασαυχενισμό του.

Όμως στην περίπτωση της Διονυσίας Αυγερινοπούλου, η επιστημοσύνη, η πολιτική εμβρίθεια και το μαχητικό πνεύμα που συνοδεύουν το όνομά και την μακρά πορεία της, δεν αφήνουν περιθώρια για παρερμηνεία της παρουσίας της στα κοινά..."

 

 

 

Δείτε ΕΔΩ το προφητικό δημοσίευμα του ILIA VOICE  για την πρωτιά της κας Αυγερινοπούλου

https://ilia-voice.gr/dytiki-ellada/dioynysia-theodora-aygerinopoyloy-pa...