ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΡΔΑΣ προς Μοράντ: "Θα πάρετε στο λαιμό σας κόσμο"! (video)

Δημοσιεύτηκε: 22/10/2018 - 09:55

Ο έμπειρος Δημοτικός Σύμβουλος κατήγγειλε τον Δήμαρχο για υπόγειες μεθοδεύσεις και σκοπιμότητα, ενώ προανήγγειλε την ανεξαρτητοποίηση του από την πλειοψηφούσα παράταξη.
Μάλιστα, μιλώντας για την αντικατάσταση Μάλλιαρη από τη θέση του ως εκλεγμένου προέδρου του Συνδέσμου Ηρακλής, αν και η θητεία του ολοκληρώνεται στο τέλος της δημοτικής περιόδου, ο κ. Χάρδας προειδοποίησε, ότι αν ισχύσει αυτό που ο κ. Δήμαρχος θέλει, δύο ναυαρχίδες του Δήμου, ο «Ηρακλής» και το Λιμενικό Ταμείο,  δεν θα μπορούν να προχωρήσουν:

«Θα πάρετε στο λαιμό σας ανθρώπους. Θα οδηγήσετε σε ακυβερνησία τον «Ηρακλή για 60 μέρες!» είπε ανάμεσα στα άλλα ο κ. Χάρδας και υπογράμμισε απευθυνόμενος στον κ. Δήμαρχο ότι «Αν είχατε την ίδια μεγάλη ευαισθησία, θα κάνατε το ίδιο με την κυρία Αλτούνη, η οποία ανεξαρτητοποιήθηκε!
Ποιος θα δεχθεί να πληρώσει τα δύο χρόνια που λειτουργούμε στο νομικό πρόσωπο Πολιτισμού που έχουν δοθεί χρήματα εκεί και θα καταλογιστούν. Η κα Αλεξάνδρα Αλτούνη από την ημέρα της ανεξαρτητοποίησής της μέχρι σήμερα είναι όλα τα Συμβούλια άκυρα και θα καταλογισθούν όλα τα χρήματα σε αυτούς που έχουν την ευθύνη"

Πάντως σε κάθε περίπτωση, αυτό που ειπώθηκε μεταξύ άλλων είναι, ότι έχει κριθεί από την αρμόδια επιτροπή του άρθρου 152 του νόμου 3463/2006 για παρόμοια περίπτωση για τον τότε δημοτικό σύμβουλο  του ίδιου δήμου  Β. Αρβανίτη (αριθμός απόφασης 19/2013)  ότι η διαγραφή ή ανεξαρτητοποίηση δημοτικού συμβούλου από μέλος δημοτικής παράταξης δεν μπορεί να αποτελέσει λόγο για την αντικατάσταση αυτού από τη θέση του ως μέλους της διοίκησης ΝΠΔΔ του Δήμου , Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κλπ

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΧΑΡΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑΜΠΙΛ ΜΟΡΑΝΤ