Νέα εποχή και αλλαγή ταχύτητας για το IliaVoice του Ομίλου ΜΜΕ Θεοδωρόπουλου

Δημοσιεύτηκε: 04/05/2019 - 23:13

Πανέτοιμο και ενδυναμωμένο εισέρχεται στην τελική ευθεία των Αυτοδιοικητικών εκλογών το Iliavoice.gr του Ομίλου ΜΜΕ «Sidragon».
Από την Δευτέρα 6 Μαϊου το Iliavoice.gr ενισχύεται με μία νέα ομάδα ικανών και έμπειρων δημοσιογράφων, προκειμένου να μεταφέρει με τον πλέον λεπτομερή, πλουραλιστικό και αντικειμενικό τρόπο όλες τις εξελίξεις της προεκλογικής περιόδου στο νομό Ηλείας.

Όλοι οι Συνδυασμοί, όλοι οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι και οι Υποψήφιοι Σύμβουλοι φιλοξενούνται στις σελίδες, του πιο δημοφιλούς ειδησεογραφικού ιστότοπου της Ηλείας.
Η αλλαγή ταχύτητας του Iliavoice.gr συνδυάζεται από την απόφαση του ιδιοκτήτου του Ομίλου ΜΜΕ Sidragon Θεόδωρου Θεοδωρόπουλου, να προχωρήσει σε δυναμικές επενδύσεις το χώρο του Τύπου και στο νομό Ηλείας, μεταφέροντας την έδρα του site σε κεντρικό σημείο της πόλης του Πύργου.

 

 

Όπως σημειώνει ο κ. Θεοδωρόπουλος:

«Η σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε οικοδομήσει με τους χιλιάδες Ηλείους αναγνώστες μας, μεταφράζεται με την καθημερινή επιβράβευσή τους, που δεν είναι άλλη από την επιλογή τους να ενημερώνονται πρωτίστως και ανελλιπώς από το Iliavoice.gr   
Η αυξημένη ανταπόκριση των αναγνωστών μας, οδήγησε τον Όμιλό μας στην απόφαση να επενδύσει μεγάλα κονδύλια για την αναβάθμιση των παρεχομένων δημοσιογραφικών υπηρεσιών προς το αναγνωστικό κοινό. Χωρίς να φειδόμεθα χρημάτων και κόπου, έχουμε δρομολογήσει ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο σχέδιο για την θεαματική ανάπτυξη του Iliavoice.gr που περιλαμβάνει σε δεύτερο χρόνο και την δημιουργία έντυπης έκδοσης, που θα καλύπτει ολόκληρο το νομό και θα στοχεύει στην ανάδειξη και επίλυση των χρονιζόντων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή.

Πιστοί στην φιλοσοφία της αντικειμενικής, αφαλκίδευτης  και ακηδεμόνευτης δημοσιογραφίας, ο Όμιλος ΜΜΕ «Sidragon» του οποίου ηγούμαι, αποτελεί μία ηγέτιδα δύναμη στο χώρο του Τύπου, διατηρώντας  τη «ναυαρχίδα» της ενημέρωσης στη Αχαϊα και την Περιφέρεια Patranews.gr.
Όπως επίσης διαθέτει και τα επίσης δημοφιλή και ευανάγνωστα  sites: Patra Voice, Ilia Voice, Aitolia Voice, Pella Voice, Chania Voice, που καλύπτουν τον άξονα της ενημέρωσης σε ολόκληρη την δυτική Ελλάδα.  
Είναι λοιπόν σαφές και αυτονόητο, ότι με τη συστοιχία των ΜΜΕ της «Sigragon» μία ανάρτηση στα sites του Ομίλου, γίνεται αυτομάτως πανελλήνιο θέμα, με εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες.
Αναλογιζόμενοι τις ευθύνες απέναντι στο απαιτητικό και ποιοτικό αναγνωστικό μας κοινό, που απορρέουν από την τεράστια απήχηση, προετοιμάζουμε την ολοένα και πιο θεαματική ανάπτυξη του Ομίλου, έχοντας ως πρωταρχικό μας μέλημα την υπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου και την εξυπηρέτηση των τοπικών κοινωνιών.
Το «αύριο» στο χώρο του ηλεκτρονικού περιφερειακού Τύπου σε ό,τι αφορά στη «Sigragon», είναι συνυφασμένο με ανάπτυξη, επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας. Και πάνω από όλα, με αξιόπιστη και αντικειμενική ενημέρωση!»