Ο Νίκος Λόης στο πλευρό του Νεκτάριου Φαρμάκη συνεχίζει τις περιοδείες σε όλο το νομό Αχαΐας

Δημοσιεύτηκε: 14/05/2019 - 18:51

Συνεχίζει ακαταπόνητος τον προεκλογικό του μαραθώνιο ο Νίκος Λόης, Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την Παράταξη «Όλα από την αρχή», εβρισκόμενος πάντοτε στο πλευρό του Νεκτάριου Φαρμάκη. 

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος με τα στελέχη του, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Αχαΐας, όπου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον Διοικητή Χρήστο Λαμπρόπουλο, αλλά και τους άνδρες του Τμήματος, με τους οποίους και συζήτησαν τα φλέγοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Υπηρεσία. 

Το κυριότερο θέμα που τέθηκε στους κ.κ. Φαρμάκη και Λόη είναι η υποστελέχωση του Α.Τ., αφού παρά το γεγονός ότι καλύπτει 72 τετραγωνικά χιλιόμετρα, διαθέτει μόνο 28 Αστυνομικούς! Επιπλέον, προβληματικές είναι οι υποδομές, τα οχήματα και τα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους οι άνδρες του Α.Τ. Δυτικής Αχαΐας, αφού η Υπηρεσία διαθέτει μονάχα δύο πεπαλαιωμένα περιπολικά xsara citroen, που είναι επιβαρυμένα με 500.000 χιλιόμετρα το καθένα!

Ενώ την ίδια στιγμή, το οδικό δίκτυο βρίσκεται σε κακή κατάσταση δυσχεραίνοντας έτι περαιτέρω το έργο της Αστυνομίας.  

Όπως είναι αυτονόητο, η ανταπόκριση της Υπηρεσίας στις αυξημένες ανάγκες του πληθυσμού, ο οποίος αγγίζει τις 35.000 κατοίκους, καθίσταται εκ των πραγμάτων προβληματική. Αυτό έχει ως φυσική συνέπεια, οι κάτοικοι να αισθάνονται ανασφάλεια, τη στιγμή που οι δείκτες της εγκληματικότητας παρουσιάζουν αυξητική τάση. 

Ο Νίκος Λόης ως μάχιμος αστυνομικός, αλλά και συνδικαλιστής (είναι ως γνωστόν αιρετός Αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια  Ομοσπονδία Αστυνομικών), είχε την ευκαιρία να συζητήσει ενδελεχώς και εμπεριστατωμένα με τους συναδέλφους του Αστυνομικούς και για τα εξειδικευμένα  ζητήματα που απασχολούν το Σώμα και τον κλάδο, κομίζοντας συγκεκριμένες προτάσεις για την επίλυσή τους.