Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του 12ου καταστήματος της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Ανδρικόπουλου στην Κάτω Αχαϊα

Δημοσιεύτηκε: 20/12/2018 - 08:45

Πραγματοποιήθηκαν χθες στην Κάτω Αχαΐα, τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της τοπικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ Ανδρικόπουλος, στην οδό Ωλένου 13.
Σε ένα άνετο χώρο 1000 τετραγωνικών μέτρων οι καταναλωτές της ευρύτερης περιοχής  μπορούν να επιλέξουν από τη γνωστή πλούσια ποικιλία προϊόντων της πατρινής αλυσίδας καθώς και από τα τμήματα μαναβικής, κρεοπωλείου και τυροκομικών – αλλαντικών.
Στα εγκαίνια του 12ου καταστήματος της τοπικής αλυσίδας, βρέθηκαν κοντά στους αδελφούς Ανδρικόπουλου και στα παιδιά τους για να τους ευχηθούν οι τοπικές αρχές, φορείς και πλήθος πολιτών από την περιοχή.
Εκ μέρους των ιδιοκτητών της επιχείρησης, τον κόσμο καλωσόρισε ο Χάρης Ανδρικόπουλος γιός του Κώστα Ανδρικόπουλου, ο οποίος τόνισε ότι το νέο κατάστημα της Κάτω Αχαΐας, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα αντίστοιχα της Πάτρας, αφού και αυτό θα παρέχει την ίδια εξυπηρέτηση, προϊόντα άριστης ποιότητας, τις ίδιες χαμηλές τιμές και φυσικά, τις ίδιες προσφορές.
Θερμό χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Χρήστος Νικολάου, ο οποίος συνεχάρη τους ιδιοκτήτες για την σημαντική επένδυση που έκαναν στην πόλη.
ο καινούργιο κατάστημα είναι το 12ο της τοπικής αλυσίδας. Πρόκειται για μια επένδυση που ξεπερνά το 1,5 εκατ. ευρώ και στο κατάστημα απασχολούνται περίπου 30 άτομα προσωπικό.
Στον εξωτερικό χώρο υπάρχουν για τους καταναλωτές 35 θέσεις parking, καθώς και κατάστημα καφέ, ενώ 4 ακόμα καταστήματα θα τεθούν σε λειτουργία μέσα στο 2019 με στόχο να δημιουργηθεί ένα μικρό εμπορικό κέντρο που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών.
Με το νέο αυτό κατάστημα, ο όμιλος επιχειρήσεων Ανδρικόπουλος θα ξεπεράσει στο σύνολο τους 500 εργαζόμενους. Πρόκειται για μια υγιή, οικογενειακή αλυσίδα που δεν σταματάει να εξελίσσεται τόσο με νέα καταστήματα και εγκαταστάσεις, όσο με τη συνεχή κατάρτιση του προσωπικού της, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη της περιοχής στην οποία δραστηριοποιείται.