Πολιτική "βόμβα": Πρόσωπο-έκπληξη κατεβαίνει υποψήφιος Δήμαρχος στη Δυτική Αχαΐα!

Δημοσιεύτηκε: 22/01/2019 - 15:35

Πολιτική «βόμβα» πρώτου μεγέθους είναι έτοιμη να σκάσει στην Δυτική Αχαΐα, με ένα νέο πολύ ηχηρό όνομα το οποίο προαλείφεται για υποψήφιος Δήμαρχος του τοπικού Δήμου!
Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του Patra News.gr πρόκειται για πολύ γνωστό και επιτυχημένο επιχειρηματία, ο οποίος και στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με επιτυχία με τα κοινά, επιτυγχάνοντας υψηλές εκλογικές επιδόσεις.
Το συγκεκριμένο πρόσωπο, που έλκει την πολιτική του καταγωγή από την δεξαμενή της  Νέας Δημοκρατίας, έχει δεχθεί προτάσεις αλλά και πιέσεις από υψηλόβαθμους γαλάζιους παράγοντες της Αθήνας και από ηγετικά στελέχη του κόμματος στην Αχαία, προκειμένου να πει το μεγάλο «ναι» και να κατέλθει να αγωνιστεί στην πολιτική κονίστρα των προσεχών Αυτοδιοικητικών εκλογών στη Δυτική Αχαΐα.
 
ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ένα από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου προσώπου, είναι ότι το πολιτικό του βεληνεκές εκτείνεται από τη δεξιά, έως και το κεντροαριστερό χώρο, ενώ απολαμβάνει την κοινωνική αναγνώριση και καταξίωση στην ευρύτερη περιοχή.
Παράλληλα, διαθέτει ιδιαίτερο πολιτικό εκτόπισμα και διείσδυση στην κοινωνία της Δυτικής Αχαΐας, όντας πολύ αγαπητός και γνώριμος στους συμπολίτες του.
Ο ίδιος, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται από ανθρώπους του περιβάλλοντός του, είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στην μεγάλη πρόκληση και τελικά να κατέλθει υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
Σε μία τέτοια περίπτωση όπως είναι φυσικό και με δεδομένο ότι θα τύχει της καταλυτικής στήριξης από την γαλάζια παράταξη, γίνεται αντιληπτό, ότι η υποψηφιότητά του αναδιατάσσει τα εκλογικά δεδομένα και ανατρέπει τους ήδη ισχύοντες πολιτικούς συσχετισμούς.
Άλλωστε ο ίδιος μιλώντας σε συνεργάτες και πολιτικούς του φίλους, ξεκαθαρίζει ότι στόχος του εφόσον κατέλθει ως υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαίας θα είναι η νίκη και μόνο αυτή.
 
ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στις αμέσως προσεχείς ημέρες, οπότε και ο ίδιος αναμένεται να αποσαφηνίσει τις προθέσεις του, ανακοινώνοντας τις τελικές του επιλογές.
Πάντως έως τώρα, όλα συναινούν στην ασφαλή εκτίμηση ότι θα είναι έκπληξη των εκλογών στην Δυτική Αχαΐα!  
Εν αναμονή λοιπόν…