Δολοφονία Suzanne Eaton: Προφυλακιστέος ο 27χρονος που ζήτησε συγγνώμη

Δημοσιεύτηκε: 20/07/2019 - 11:10

Δολοφονία Suzanne Eaton: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 27χρονος Γιάννης Παρασκάκης που έχει ομολογήσει τη δολοφονία της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton στα Χανιά,  αρχές Ιουλίου. Ο Παρασκάκης οδηγήθηκε στη φυλακή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Ο ίδιος εξερχόμενος του δικαστικού Μεγάρου Χανίων, ζήτησε συγνώμη και πήρε το δρόμο προς τις φυλακές.
Σύμφωνα με τον συνήγορό του, δικηγόρο Χανίων Παντελή Ζέλλιο, ομολόγησε τις πράξεις του. «Ο εντολέας μου, όπως και προανακριτικώς κατά την απολογία του στην Ασφάλεια Χανίων, ομολόγησε τα αδικήματα ως προς τα πραγματικά περιστατικά και αποδέχθηκε όλες τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.
Το μόνο που μένει να δούμε τώρα -και για αυτόν τον λόγο η ανάκριση θα συνεχιστεί- είναι τα αναλυτικά αποτελέσματα τόσο της ιατροδικαστικής έκθεσης όσο και των εργαστηριακών εξετάσεων του γενετικού του υλικού. Ζητήσαμε και νομίζω ότι είναι απολύτως λογικό να διενεργηθεί και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη», δήλωσε ο κ. Ζέλλιος.
Σύμφωνα με το cretalive, ο 27χρονος περιέγραψε αναλυτικά όσα είχε πει και προανακριτικά, ενώ παραδέχτηκε ότι τη βίασε τρεις φορές - και μάλιστα ακόμη κι αφότου είχε αφήσει την τελευταία της πνοή και το άψυχο σώμα της ήταν παγωμένο.
Είπε ότι βγήκε για να βρει μία γυναίκα για να συνευρεθούν ερωτικά και όταν την είδε στο δρόμο, τη χτύπησε με το αυτοκίνητο. Η άτυχη Suzanne Eaton έπεσε στα γόνατα και βογκούσε και τότε την ξαναχτύπησε, σπάζοντάς της τη γνάθο και προκαλώντας της αιμορραγία.
 Πηγή: neakriti.gr - cretalive.gr - flashnews.gr