Ληστεία και διάρρηξη σε πρακτορεία ΟΠΑΠ σε Λαμία και Τήνο

Δημοσιεύτηκε: 22/07/2019 - 19:45

Τις εισπράξεις του Σαββατοκύριακου είχε βάλει στο στόχαστρό του ένας άγνωστος κακοποιός που εισέβαλε σε ένα κατάστημα OΠΑΠ Play στη Λαμία, λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής, φορώντας κουκούλα full face και κραδαίνοντας απειλητικά ένα μαχαίρι.
Ο κακοποιός γνώριζε ότι εκείνη την στιγμή στο κατάστημα δεν υπήρχαν πελάτες αλλά μόνο ο μοναδικός υπάλληλος και δεν δίστασε να τον ακινητοποιήσει με την απειλή του μαχαιριού, ζητώντας του να του δώσει όσα χρήματα υπήρχαν στην ταμειακή μηχανή. Ο κουκουλοφόρος άρπαξε 1.100 ευρώ και διέφυγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ οι αναζητήσεις που ξεκίνησαν αμέσως δεν έφεραν αποτέλεσμα. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διενεργούν προανάκριση και αναζητούν πλάνα από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή όπου βρίσκεται το κατάστημα.
*** Στόχος κακοποιών έγινε και ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Τήνο, το οποίο διέρρηξαν τα ξημερώματα της Κυριακής. Οι άγνωστοι δράστες γνώριζαν ότι υπήρχαν κάμερες κλειστού κυκλώματος και ξήλωσαν το καταγραφικό, το οποίο πήραν μαζί τους. Έπειτα, άρπαξαν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή, ενώ προκάλεσαν και ζημιές στα μηχανήματα του πρακτορείου. Ο ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε την διάρρηξη το πρωί και ειδοποίησε την Ασφάλεια που ερευνά για να εντοπίσει τους εισβολείς.