ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Κλείδωσαν» οι αποφάσεις: Μόνο έτσι θα επιτρέπεται μετακίνηση στα νησιά

Create: 11/05/2021 - 22:36

«Κλείδωσε» ο τρόπος με τον οποίο θα μπορούμε να ταξιδεύουμε στα νησιά από το Σάββατο 15 Μαΐου. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη συνεδρίαση των ειδικών, φαίνεται να προκρίνεται η χρήση πιστοποιητικού εμβολιασμού, ή η εμφάνιση αρνητικού τεστ PCR ή self test, ώστε να διαφυλαχθούν οι τοπικές κοινότητες και να μην προκληθούν φαινόμενα διασποράς του κορωνοϊού.

 

Επιτρέπεται από σήμερα και με προϋποθέσεις η είσοδος επισκεπτών στο Άγιο Όρος

Create: 11/05/2021 - 22:36

Επιτρέπεται από σήμερα  και μέχρι νεωτέρας, υπό προϋποθέσεις, η είσοδος επισκεπτών στο Άγιον Όρος.

Η είσοδος επιτράπηκε με απόφαση του αναπληρωτή διοικητή του Αγίου Όρους, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Να σημειωθεί ότι εξακολουθεί να επιβάλλεται η διενέργεια προληπτικών ελέγχων στα λιμάνια εισόδου του Αγίου Όρους σε οποιονδήποτε επιθυμεί να εισέλθει στον Ιερό Τόπο.

Συντάξεις Ιουνίου: Αυτές είναι οι επικρατέστερες ημερομηνίες καταβολής ανά Ταμείο

Create: 11/05/2021 - 22:34

Αντίστροφα πλέον μετρά ο χρόνος για την καταβολή των συντάξεων Ιουνίου, καθώς βάσει των επικρατέστερων ημερομηνιών η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 24 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συντάξεις Ιουνίου, εκτός απροόπτου αναμένεται να καταβληθούν ως εξής:

Οι συντάξεις των ταμείων ΙΚΑ, Τραπεζών, ΟΤΕ αναμένεται να καταβληθούν την Δευτέρα 24/05/2021 για όσους ο ΑΜΚΑ τελειώνει σε 1,3,5,7,9.

Την Τρίτη 25/05/2021 αναμένεται να πληρωθούν οι συνταξιούχοι των ίδιων ταμείων, των οποίων ο ΑΜΚΑ τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

Προσοχή! Διαδικτυακές απάτες με τον εμβολιασμό και η μάχη με τα fake news

Create: 11/05/2021 - 22:33

Σαν να μην έφθαναν όλα τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορονοϊού, κυβερνοαπατεώνες έχουν αρχίσει εκστρατεία εξαπάτησης των πολιτών στο internet μέσω των προγραμμάτων εμβολιασμού.

Απάτη με τους εμβολιασμούς
Οι απατεώνες αυτό το 2020 χρησιμοποίησαν εκτενώς τα σχετικά με την COVID-19 spam email και τις σελίδες phishing για να επωφεληθούν από την πιο ανησυχητική και κορυφαία είδηση της χρονιάς, το 1ο τρίμηνο του 2021 εστιάζουν στη διαδικασία εμβολιασμού.

Ο Φαρμάκης φροντίζει για το οδικό δίκτυο της Περιφέρειας

Create: 11/05/2021 - 22:27

Τη σύμβαση του έργου «Αντιμετώπιση Απρόβλεπτων Προβλημάτων Οδικής Ασφάλειας στο Εθνικό Δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την τριετία 2019-2021» υπέγραψαν, την Δευτέρα 10 Μαΐου 2021, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης και ο ανάδοχος του έργου.
Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με προϋπολογισμό 2,5 εκατομμύρια ευρώ και αφορά εργασίες που θα εκτελεστούν στο εθνικό οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων προβλημάτων.

Έχετε άγχος κάθε φορά που πρόκειται να μιλήσετε στο τηλέφωνο; - Δείτε γιατί σας συμβαίνει

Create: 09/05/2021 - 23:25

Γνωρίζατε πως για μερικούς ανθρώπους, το να πάρουν ή να απαντήσουν το τηλέφωνο αποτελεί μια αγχωτική εμπειρία;
Το άγχος του τηλεφώνου (phone anxiety) είναι ο φόβος και η αποφυγή των τηλεφωνικών συνομιλιών και είναι κοινό σε όσους έχουν διαταραχή κοινωνικού άγχους.
Το ότι μισείτε τις τηλεφωνικές συνομιλίες δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχετε άγχος του τηλεφώνου, αν και τα δύο μπορεί να σχετίζονται. Υπάρχουν, φυσικά, πολλοί άνθρωποι που απλά δεν τους αρέσει να πραγματοποιούν ή να λαμβάνουν κλήσεις.

Υπόθεση Π.Φιλιππίδη: Αντίστροφη μέτρηση για την απόφαση του εισαγγελέα - Αρνείται όλες τις κατηγορίες

Create: 09/05/2021 - 23:05

Εντός της προσεχούς εβδομάδας αναμένεται ο εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος να λάβει τις αποφάσεις του σχετικά με την περαιτέρω ποινική μεταχείριση του Πέτρου Φιλιππίδη.
Ο γνωστός ηθοποιός, που καταγγέλλεται από τρεις γυναίκες συναδέλφους του για ένα βιασμό και δύο απόπειρες του ίδιου αδικήματος, κατέθεσε στις 23 Απριλίου υπόμνημα εξηγήσεων μέσω του συνηγόρου του, καθώς ο ίδιος επέλεξε, ως είχε δικαίωμα σε αυτό το στάδιο της διαδικασίας, να μην εμφανιστεί αυτοπροσώπως ενώπιον του εισαγγελικού λειτουργού.

Εντυπωσιακή αλλαγή στο λουκ του Άκη Πετρετζίκη - Τα σχόλια στην φωτογραφία (φώτο)

Create: 09/05/2021 - 22:35

Λίγο καιρό πριν γίνει πατέρας ο Άκης Πετρετζίκης έριξε το βάρος του στην προσπάθεια απώλειας βάρους και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.
Πολλοί ήταν, όμως, αυτοί που παρατήρησαν ότι έχει αδυνατίσει πάρα πολύ.
Μάλιστα, σε μία follower σχολίασε: «Αδυνάτισε πάρα πολύ ο Άκης. Ή δεν τρώει αυτά που φτιάχνει ή εμείς κάτι κάνουμε λάθος στις συνταγές του και παίρνουμε κιλά. Θα το ερευνήσω». Αμέσως, ο Άκης έσπευσε να δώσει… εξηγήσεις: «Τρώω, αλλά έχω λιώσει στο ελλειπτικό».

 

Pages