Στο Υπουργείο Υποδομών ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Create: 14/05/2020 - 13:15

Τον Γενικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Υδραυλικών, Λιμενικών & Κτιριακών Υποδομών, κ. Κοτσώνη Α. επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζας Ι., ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κεκάτος Δ., και η Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Γιαννίτση Α..

Η συζήτηση αφορούσε στην αναγκαιότητα ολοκλήρωσης των μελετών σε ότι αφορά στο  φράγμα του Πηνειού, καθώς και το να συμπεριληφθούν σε αυτές η υπογειοποίηση του αρδευτικού δικτύου του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης και η ύδρευση της Βουπρασίας.

Ένα τέτοιο έργο αποτελεί κορωνίδα στην ανάπτυξη του Δήμου μας αφού θα θωρακίσει το φράγμα απέναντι στο χρόνο, θα το αναδείξει ως τουριστικό προορισμό, θα εξοικονομήσει τεράστιες ποσότητες ύδατος, και ενέργειας, και θα αρδεύσει χιλιάδες στρέμματα που καλλιεργούνται στο Δήμο μας.

Από την πλευρά του ο κ. Κοτσώνης, δεσμεύτηκε ότι στη μελέτη που θα εκπονηθεί, έχει ήδη συμπεριληφθεί ολόκληρος ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, και πως με την περάτωση του έργου, τα οφέλη που θα προκύψουν για τους δημότες μας θα είναι τεράστια.