Από 18 έως και 20 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019

Δημοσιεύτηκε: 21/02/2019 - 14:55

Τη διοργάνωση της έκθεσης ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019 ανακοίνωσαν η εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων ROTA AE και η θυγατρική της TEXPO.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" από τις 18 έως και τις 20 Οκτωβρίου 2019 και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019 απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες και ειδικότερα στο εξειδικευμένο κοινό της αγοράς των κατασκευών, σε μηχανικούς, αρχιτέκτονες, εργολάβους, στελέχη κατασκευαστικών εταιρειών, επαγγελματίες της οικοδομής, των υλικών και του design. Φιλοδοξεί να αναδειχθεί στο μεγαλύτερο εκθεσιακό event του κατασκευαστικού κλάδου όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά για την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μεσογείου. Προσανατολισμένη στην εξωστρέφεια, η ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019 θα δεχθεί επισκέπτες από όλες τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μεσογείου. Ήδη στην έκθεση έχουν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 200 επιχειρηματικές αποστολές, που περιλαμβάνουν εκπροσώπους των μεγαλύτερων κατασκευαστικών εταιρειών, από 17 χώρες στόχους των Βαλκανίων, της Μέσης Ανατολής και της Β. Αφρικής, στις οποίες καταγράφεται ή αναμένεται να καταγραφεί σημαντική ζήτηση για τον κατασκευαστικό κλάδο. Στο πλαίσιο της έκθεσης προγραμματίζονται πάνω από 5.500 συναντήσεις B2B, για τις οποίες ήδη έχει εκδηλωθεί σημαντικό ενδιαφέρον.
Κατά τη διάρκεια της ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019 οι επαγγελματίες του κλάδου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για ο,τιδήποτε έχει σχέση με την κατασκευή νέων κτιρίων, την ανακαίνιση, τη διαχείριση και λειτουργία κτιρίων και να δουν από κοντά νέα προϊόντα και υπηρεσίες. Στους εκθέτες περιλαμβάνονται εταιρείες από όλο το φάσμα των προϊόντων, υλικών συστημάτων και υπηρεσιών όπως: Δομικά Προϊόντα - Ξηρά Δόμηση, Μονωτικά Υλικά - Συστήματα Θερμομόνωσης, Στεγανοποιητικά Υλικά, Κονιάματα- Βελτιωτικά, Πλακάκια - Είδη Υγιεινής, Κουφώματα (Αλουμίνιου -P.V.C), Χρώματα, Δάπεδα - Ψευδοροφές, Κάγκελα (Inox- Αλουμινίου- Σιδήρου) - Είδη Κιγκαλερίας, Προϊόντα Τσιμέντου (Πλάκες - Κυβόλιθοι- Κανάλια), Πισίνες - Spa, Μάρμαρα – Γρανίτες - Πέτρες , Αίθρια – Πέργολες - Πολυκαρβονικά, Εργαλεία & Οικοδομικά Μηχανήματα, Ανελκυστήρες, Αρχιτεκτονικά γραφεία, Software
Επίσης η ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019 θα περιλαμβάνει σημαντικές ειδικές δράσεις και παράλληλες εκδηλώσεις. Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί συνέδριο για το σύγχρονο Design και την Αρχιτεκτονική. Παράλληλα με τη διεξαγωγή της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο OPEN SPACE 2019, με εκδηλώσεις γύρω από την αειφορία, την πράσινη δόμηση και τις τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας. Το πρόγραμμα των ειδικών δράσεων και παράλληλων εκδηλώσεων θα εμπλουτιστεί και με άλλα events που θα ανακοινωθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα.
Μ.Τσ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ